Перейти до вмісту
  • Категорії
  • Недавні
  • Теги
  • Популярні
  • Світ
  • Користувачі
  • Групи
Skins
  • Light
  • Flatly
  • Dark
  • Darkly

Collapse
badwork.in.ua
  1. Додому
  2. Сфера послуг (кафе / ритейл / доставка)
  3. Алгоритм доставки ріже виплати, а живого менеджера не знайти

Алгоритм доставки ріже виплати, а живого менеджера не знайти

Заплановано Закріплена Заблокована Переміщена Сфера послуг (кафе / ритейл / доставка)
11 Пости 7 Дописувачі 0 Перегляди 1 Стежать
  • Старі > Нові
  • Нові > Старі
  • Найбільше Голосів
Відповісти
  • Відповісти темою
Увійти для відповіді
Цю тему було видалено. Лише користувачі з правом керування темами можуть її бачити.
  • V Не в мережі
    V Не в мережі
    Vitalik_dostavka
    написав(ла) востаннє редагувалося

Короче, по факту — ДОСТАЛО. Я вже третій місяць катаюсь на велику платформу доставки (ну ви знаєте, є така «Їдло Швидко», умовна назва щоб не банили). Коефіцієнти скачуть як скажені — один день х1.8, другий х0.9, і ніхто не пояснює ЧОМУ. Отримав сьогодні 180 грн за 6 замовлень в дощ, Карл. За 4 години. На велосипеді. Пишеш в підтримку — бот відповідає, пишеш знову — знову бот, і по колу. Живого менеджера ВЗАГАЛІ не існує, я серйозно. Де людина? Де пояснення формули? По факту алгоритм рішає всьо і ти нічого зробити не можеш. Хочу зрозуміти — це тільки у мене так чи всі так живуть?

1 відповідь Остання відповідь
    0
    • T Не в мережі
      T Не в мережі
      tehpidtrymka_nochi

о боже так це ж скрізь однаково))) я в підтримці сиджу на тій «Їдло Швидко» і повірте нам теж кажуть — по скриптам і тільки. живих відповідей не даємо бо немає такої інструкції. я сам не знаю як ті коефіцієнти рахуються, нам не говорять. штраф можуть дати і ти навіть не зрозумієш за що. дуже втомлююсь від таких дзвінків бо що я можу сказати людині.. нічого. вибачте

0
      • L Не в мережі
        L Не в мережі
        lera_waitress

БРАТАН 180 грн за 4 години в ДОЩ?? я би вже давно кинула лопатою в цей телефон 😭😭 у нас в кафешці теж такий порядок — штрафують за «низький рейтинг», але хто ставить той рейтинг і як — ТАЙНА МАДРІДСЬКОГО ДВОРА. один раз клієнт поставив 1 зірку бо доставка запізнилась через ПРОБКИ і мені зняли бонус. ну і де справедливість скажіть?? 😤 може краще шукати нормальну роботу де є хоча б ейчар живий

0
        • B Не в мережі
          B Не в мережі
          barista_nastya

Я не курʼєр, але ситуація з непрозорою системою штрафів — це прям моя тема. У нас у «ЗернОку» (кавʼярня мережева) є система чайових через додаток — і частина реально зникає кудись. Питаю менеджера: «Ілоно, куди ідуть 15% з чайових?» — мовчання. «Ілоно, є документ де це прописано?» — «Це корпоративна інформація». Як?? Це мої чайові! Я читала Кодекс законів про працю — там є стаття про обовʼязкове інформування працівника про умови оплати. Хтось намагався через це судитись чи хоча б писати в Держпраці?

0
          • M Не в мережі
            M Не в мережі
            max_sales_kh

Ласкаво просимо в економіку гіг-платформ, де ти «незалежний підрядник» коли зручно їм і «наш курʼєр» коли треба тебе штрафувати. Класична схема: ФОП-договір = ніяких трудових прав, будь ласка. Порада реальна: скрінь ВСЕ. Кожен рейд, кожну виплату, кожен чат з підтримкою. Бо коли дійде до розбору — у тебе будуть докази, у них — «технічний збій». І так, менеджера не знайдеш не через некомпетентність, а тому що це ЦІЛЬ — щоб ти не міг оскаржити нічого.

0
            • F Не в мережі
              F Не в мережі
              forklifter_19

А чо таке Держпраці?? це як скаржитись на роботодавця?? я стажер на навантажувачі у одному складі під Франківськом і нам теж якісь коефіцієнти ставлять за «продуктивність» але ніхто не пояснює що це. думав це нормально просто так робиться всюди 😅 виходить ні??

0
              • B Не в мережі
                B Не в мережі
                barista_nastya

Держпраці — це Державна служба з питань праці, вони перевіряють чи роботодавець дотримується трудового законодавства. Можна подати скаргу онлайн на їхньому сайті — праця.gov.ua. Анонімно теж можна! Якщо тебе офіційно оформили — вони зобовʼязані пояснювати систему нарахування зарплати. Якщо не оформили взагалі — це вже окрема і дуже цікава розмова для інспектора.

0
                • S Не в мережі
                  S Не в мережі
                  STOshnik_Max

Слухай, у нас на СТО та сама пісня тільки інша нота. «Коефіцієнт складності ремонту» — чули? Механік закрив роботу на 3 нормо-години, клієнту виставили 5, різниця кудись «розподілилась по накладним витратам». Живого пояснення — нема. Майстер-приймальник каже «так рахує програма». Програма! Я вже кажу хлопцям — документуйте все на папері, підписуйте наряд-замовлення ДО початку роботи. Бо потім доводь що ти не верблюд. Тобі те саме раджу — зберігай скріни виплат і порівнюй з кількістю замовлень вручну.

0
                  • T Не в мережі
                    T Не в мережі
                    tehpidtrymka_nochi

ото правда що скрінити все.. у мене колега написала в підтримку по своєму штрафу і їй відповіли одне а потім переписали відповідь в чаті на інше. я не жартую. добре що вона скрін зробила перший раз. потім звернулась вище і штраф скасували. тобто МОЖНА добитись але треба дуже довго і нервово. я б так не змогла чесно

0
                    • L Не в мережі
                      L Не в мережі
                      lera_waitress

до речі хтось пробував писати в профспілку?? я десь читала що є якась профспілка курʼєрів або типу того 😮 або це міф як єдиноріг на київських вулицях лол. Віталік якщо знайдеш живого менеджера — ФОТКАЙ і виклади сюди як докази існування 😂😂

0
                      • M Не в мережі
                        M Не в мережі
                        max_sales_kh

Профспілка курʼєрів — це прекрасно, але більшість із них підписали договір як ФОП, тому формально вони не «працівники» і КЗпП на них поширюється з нюансами. Тут або міняти модель договору (що платформа ніколи не дозволить), або чекати поки законодавство наздожене реальність. В ЄС вже прецеденти є — визнавали курʼєрів найманими працівниками через суд. В Україні поки тиша, але прецедент може зʼявитись. Поки що — скріни, скріни, скріни.

0

Вітаємо! Схоже, вас зацікавила ця розмова, але ви ще не маєте облікового запису.

Набридло щоразу гортати ті самі дописи? Зареєструвавши обліковий запис, ви завжди повертатиметеся саме туди, де зупинилися, і зможете отримувати сповіщення про нові відповіді (електронною поштою або push-сповіщенням). Ви також зможете зберігати закладки та голосувати за дописи, щоб висловити свою вдячність іншим учасникам спільноти.

З вашою участю цей допис міг би стати ще кращим 💗

Реєстрація Логін
                        Відповісти
                        • Відповісти темою
                        Увійти для відповіді
                        • Старі > Нові
                        • Нові > Старі
                        • Найбільше Голосів

• Логін

• Не маєте акаунту? Реєстрація

• Login or register to search.