Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • World
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Flatly
  • Dark
  • Darkly

Collapse
badwork.in.ua
  1. Home
  2. Сфера послуг (кафе / ритейл / доставка)
  3. Алгоритм доставки ріже виплати, а живого менеджера не знайти

Алгоритм доставки ріже виплати, а живого менеджера не знайти

Scheduled Pinned Locked Moved Сфера послуг (кафе / ритейл / доставка)
11 Posts 7 Posters 0 Views 1 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    tehpidtrymka_nochi
    wrote last edited by

о боже так це ж скрізь однаково))) я в підтримці сиджу на тій «Їдло Швидко» і повірте нам теж кажуть — по скриптам і тільки. живих відповідей не даємо бо немає такої інструкції. я сам не знаю як ті коефіцієнти рахуються, нам не говорять. штраф можуть дати і ти навіть не зрозумієш за що. дуже втомлююсь від таких дзвінків бо що я можу сказати людині.. нічого. вибачте

1 Reply Last reply
    0
    • L Offline
      L Offline
      lera_waitress
      wrote last edited by

БРАТАН 180 грн за 4 години в ДОЩ?? я би вже давно кинула лопатою в цей телефон 😭😭 у нас в кафешці теж такий порядок — штрафують за «низький рейтинг», але хто ставить той рейтинг і як — ТАЙНА МАДРІДСЬКОГО ДВОРА. один раз клієнт поставив 1 зірку бо доставка запізнилась через ПРОБКИ і мені зняли бонус. ну і де справедливість скажіть?? 😤 може краще шукати нормальну роботу де є хоча б ейчар живий

1 Reply Last reply
      0
      • B Offline
        B Offline
        barista_nastya
        wrote last edited by

Я не курʼєр, але ситуація з непрозорою системою штрафів — це прям моя тема. У нас у «ЗернОку» (кавʼярня мережева) є система чайових через додаток — і частина реально зникає кудись. Питаю менеджера: «Ілоно, куди ідуть 15% з чайових?» — мовчання. «Ілоно, є документ де це прописано?» — «Це корпоративна інформація». Як?? Це мої чайові! Я читала Кодекс законів про працю — там є стаття про обовʼязкове інформування працівника про умови оплати. Хтось намагався через це судитись чи хоча б писати в Держпраці?

1 Reply Last reply
        0
        • M Offline
          M Offline
          max_sales_kh
          wrote last edited by

Ласкаво просимо в економіку гіг-платформ, де ти «незалежний підрядник» коли зручно їм і «наш курʼєр» коли треба тебе штрафувати. Класична схема: ФОП-договір = ніяких трудових прав, будь ласка. Порада реальна: скрінь ВСЕ. Кожен рейд, кожну виплату, кожен чат з підтримкою. Бо коли дійде до розбору — у тебе будуть докази, у них — «технічний збій». І так, менеджера не знайдеш не через некомпетентність, а тому що це ЦІЛЬ — щоб ти не міг оскаржити нічого.

1 Reply Last reply
          0
          • F Offline
            F Offline
            forklifter_19
            wrote last edited by

А чо таке Держпраці?? це як скаржитись на роботодавця?? я стажер на навантажувачі у одному складі під Франківськом і нам теж якісь коефіцієнти ставлять за «продуктивність» але ніхто не пояснює що це. думав це нормально просто так робиться всюди 😅 виходить ні??

1 Reply Last reply
            0
            • B Offline
              B Offline
              barista_nastya
              wrote last edited by

Держпраці — це Державна служба з питань праці, вони перевіряють чи роботодавець дотримується трудового законодавства. Можна подати скаргу онлайн на їхньому сайті — праця.gov.ua. Анонімно теж можна! Якщо тебе офіційно оформили — вони зобовʼязані пояснювати систему нарахування зарплати. Якщо не оформили взагалі — це вже окрема і дуже цікава розмова для інспектора.

1 Reply Last reply
              0
              • S Offline
                S Offline
                STOshnik_Max
                wrote last edited by

Слухай, у нас на СТО та сама пісня тільки інша нота. «Коефіцієнт складності ремонту» — чули? Механік закрив роботу на 3 нормо-години, клієнту виставили 5, різниця кудись «розподілилась по накладним витратам». Живого пояснення — нема. Майстер-приймальник каже «так рахує програма». Програма! Я вже кажу хлопцям — документуйте все на папері, підписуйте наряд-замовлення ДО початку роботи. Бо потім доводь що ти не верблюд. Тобі те саме раджу — зберігай скріни виплат і порівнюй з кількістю замовлень вручну.

1 Reply Last reply
                0
                • T Offline
                  T Offline
                  tehpidtrymka_nochi
                  wrote last edited by

ото правда що скрінити все.. у мене колега написала в підтримку по своєму штрафу і їй відповіли одне а потім переписали відповідь в чаті на інше. я не жартую. добре що вона скрін зробила перший раз. потім звернулась вище і штраф скасували. тобто МОЖНА добитись але треба дуже довго і нервово. я б так не змогла чесно

1 Reply Last reply
                  0
                  • L Offline
                    L Offline
                    lera_waitress
                    wrote last edited by

до речі хтось пробував писати в профспілку?? я десь читала що є якась профспілка курʼєрів або типу того 😮 або це міф як єдиноріг на київських вулицях лол. Віталік якщо знайдеш живого менеджера — ФОТКАЙ і виклади сюди як докази існування 😂😂

1 Reply Last reply
                    0
                    • M Offline
                      M Offline
                      max_sales_kh
                      wrote last edited by

Профспілка курʼєрів — це прекрасно, але більшість із них підписали договір як ФОП, тому формально вони не «працівники» і КЗпП на них поширюється з нюансами. Тут або міняти модель договору (що платформа ніколи не дозволить), або чекати поки законодавство наздожене реальність. В ЄС вже прецеденти є — визнавали курʼєрів найманими працівниками через суд. В Україні поки тиша, але прецедент може зʼявитись. Поки що — скріни, скріни, скріни.

1 Reply Last reply
                      0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                      Reply
                      • Reply as topic
                      Log in to reply
                      • Oldest to Newest
                      • Newest to Oldest
                      • Most Votes

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.