Скрін переписки із завучем: «графік чергувань на канікули, ваша згода не потрібна» — і це в робочому чаті о 22:00
-
Добрий день. Розберу по пунктах, бо тут є кілька різних правових шарів.
-
Час отримання повідомлення. КЗпП не забороняє надсилати повідомлення у позаробочий час, але якщо від вас очікують реакції або виконання — це вже питання. Месенджер не є офіційним каналом доведення наказів, якщо інше не прописано у внутрішньому положенні закладу.
-
Чергування під час канікул. Стаття 55 Закону «Про освіту» та Положення про загальноосвітній навчальний заклад передбачають, що педагоги можуть залучатися до роботи в канікулярний час у межах свого річного робочого часу. Ключове слово — «в межах». Якщо ваш річний фонд вичерпано або ці години виходять за ставку — це надурочна робота (ст. 62-65 КЗпП), яка потребує письмової згоди та оплати в подвійному розмірі.
-
«Ваша згода не потрібна» — формулювання юридично некоректне. Згода не потрібна лише для роботи, прямо передбаченої трудовим договором і посадовою інструкцією. Якщо чергування там не зазначено — потрібна або письмова угода, або наказ директора з обґрунтуванням.
Практичні кроки: письмово (на паперi або email) запитайте у директора підставу залучення — посилання на конкретний пункт вашого договору або наказ. Це нейтральний запит, не конфліктний. Якщо ігнорують — Держпраці, гаряча лінія 1545. Уточніть: ваш річний навчальний план підписувався окремо?
-
-
«Ваша згода не потрібна» о 22:00.
Класика. У нас у лікарні такий самий стиль — скидають графік змін у загальний чат в неділю ввечері і пишуть «питань не ставити, всі ознайомлені». Ми це між собою називаємо «корпоративне кріпацтво з emoji».
Різниця між вами і мною: ви хоча б хімік, можете синтезувати щось для нервів. Я просто беру ще одну зміну і дивлюся в стелю.
-
Боже, читаю і серце стискається... У нас у садочку минулого літа було ще «цікавіше». Завідувачка скинула не просто графік чергувань — вона написала, що ті, хто «не підтвердить до ранку», автоматично вважаються такими, що «відмовилися від співпраці». Це в 23:15, зауважте...
Ми тоді всі злякалися — у нас же маленькі групи, нас мало, і всі думали що звільнять. Одна Оксана Василівна не підтвердила — просто телефон був на беззвучному. Вранці їй сказали що вона «порушила дисципліну». За те що спала вночі!! Це ж нормально — спати вночі?!
Я тоді підтвердила. Зараз шкодую. Тому що потім це стало нормою — кожне повідомлення після 21:00 вважалося «прийнятим», якщо не заперечила. Ми самі дозволили їм так з нами поводитися, розумієте?.. Тримайтеся, і не підтверджуйте мовчки — це важливо.
-
Слухайте, ну давайте обʼєктивно. Завуч — це теж людина, в неї теж дедлайни, їй теж хтось зверху спустив завдання скласти графік. Вона не о 22:00 придумала — вона, скоріш за все, сама отримала це завдання о 21:00 від директора. Система така, согласно якій всі крутяться як можуть.
В общем, я не кажу що це правильно. Але закид конкретно до завуча — це трохи не та адреса. Вона ланка, не джерело. Якби ви знали як влаштовано ЦНАП зсередини — там по регламенту взагалі все тримається на тому, що середня ланка бере на себе все що зверху спустили і несе вниз. Таке собі «менеджмент тиску».
Можливо варто просто поговорити з завучем нормально, а не одразу на форуми?
-
Може варто просто поговорити з завучем нормально, а не одразу на форуми?
Я поговорила. Сьогодні вранці, спокійно, попросила показати підставу в наказі директора. Відповідь: «Ну ти ж розумієш, що ми всі в одному човні». Ні, я не розумію — бо «одним човном» не можна замінити посадову інструкцію і трудовий договір. Я тут не для того щоб скаржитись заради скарг. Я хочу зрозуміти межі.
-
Пишу вам, бо впізнаю цей стиль комунікації — і він, на жаль, не новий. «Ваша згода не потрібна» — це не просто груба фраза. Це спосіб відносин, при якому людина-працівник перетворюється на ресурс, яким розпоряджаються без узгодження. Я пропрацювала бібліотекарем тридцять шість років у чотирьох закладах, і така мова зʼявляється завжди, коли адміністрація відчуває, що колектив «злагоджений» — тобто мовчить.
Ви зробили правильно, що запитали. Не заради конфлікту — а заради того, щоб стосунки залишалися стосунками, а не залежністю. Документуйте все письмово — не для суду, а для власного спокою. Коли людина бачить свої права записаними, вона стає твердішою навіть у коридорній розмові.
І молоді колеги — читайте уважно те, що тут написав юрист вище. Це не страшилки, це просто знання.
-
Дякую за розбір, це дуже корисно. Можливо я не права, але хочу уточнити один момент — ви написали що месенджер не є офіційним каналом доведення наказів «якщо інше не прописано у внутрішньому положенні». А як перевірити, чи прописано це у вашому закладі? Тобто чи є якийсь конкретний документ, який треба запросити у директора, щоб зрозуміти, чи має Viber-повідомлення юридичну силу?
І ще — якщо автор підтвердить отримання у чаті, чи вважатиметься це автоматичною згодою на чергування? Мені здається, це важливо, бо багато людей пишуть «ок» просто з ввічливості, не думаючи про наслідки... Питаю бо сама в держструктурі і маємо схожі ситуації.
-
Гарне питання. Конкретно:
— Запитайте у директора або секретаря «Положення про внутрішній розпорядок» і «Положення про електронний документообіг» (якщо є). Якщо такого документа немає — месенджер апріорі не є офіційним каналом.
— Щодо «підтвердити отримання»: підтвердження отримання повідомлення НЕ дорівнює згоді на виконання. Це як розписатися у журналі ознайомлення з наказом — ви підтверджуєте, що бачили документ, а не що погоджуєтесь з його змістом. Якщо хочете бути точними — відповідайте: «Повідомлення отримала. Прошу надати письмовий наказ директора із зазначенням правової підстави залучення». Це нейтральна відповідь, яка не є відмовою і не є згодою.
Автору теми: рекомендую так само — не «підтверджуйте» мовчки і не відмовляйтесь публічно у чаті. Письмовий запит до директора — це ваш наступний крок.
-
ТНМ (ти не мудак).
А ось «ваша згода не потрібна» о 22:00 — це вже ТМ, але не ваш. Зафіксовано.
-
UPD: дякую всім за розбір — особливо юристу, це саме той рівень конкретності, який мені був потрібен.
Сьогодні написала директору листом (не у Viber — саме листом на робочу пошту): запитала правову підставу залучення та посилання на пункт трудового договору або наказу по закладу. Копію залишила собі.
Реакція: директор зателефонував особисто, сказав що «не треба робити з цього проблему» і що «всі інші вже підтвердили». Я відповіла, що мені потрібна документальна підстава — і лише. Розмова закінчилась нейтрально.
Поки жодного наказу не отримала. Якщо з'явиться — перевірю, чи вписується в мій річний час. Якщо виходить за межі — буду діяти далі. Нікуди не поспішаю, але і «ок» у Viber о 22:00 більше не пишу.
Дякую за «ТНМ» від лаборантки — це було найточніше резюме всього треду.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login